Selecteer een pagina

Over ons

Wat is een ideale training? Vakantie met trein hoe kun je het beste anderen trainen? Als u een train de trainer-cursus wilt gebruiken, wat zijn dan de kritieke kwaliteiten van deze cursus die u of uw personeel kunnen voorbereiden om anderen te trainen?

Dit artikel onderzoekt wat trainers doorlopen en wat de kenmerken zijn van een ideale train de trainingscursus. Vakantie met trein Er zijn veel leveranciers die deze cursussen aanbieden, of u kunt van plan zijn om uw eigen cursus op te zetten met behulp van train de trainer trainingsmaterialen.

Identificeer training en analyseert leerbehoeften. De eerste stap is om te begrijpen wat afgevaardigden willen leren of moeten leren. Vergeet niet dat mensen die onbekend zijn met een domein niet eens weten wat ze moeten leren. U moet dus stappen ondernemen om kritieke gebieden te identificeren en deze vorm te geven met hun specifieke behoeften. Dit staat gezamenlijk bekend als TNA, Training Needs Analysis. Vakantie met de trein als u deze stap mist, kunt u veel verspilde moeite doen, omdat afgevaardigden mogelijk niet de essentiƫle vaardigheden leren die ze in hun functie nodig hebben en uw trainingslevering als nutteloos beschouwen.